Sursa serviciilor complete

Toate activitatile desfasurate de NUCLEARMONTAJ ca principal contractant sau subcontractant au ca principal obiectiv satisfacerea integrala a dorintelor clientilor nostri în cele mai avantajoase conditii de cost, calitate si termen de executie.

Atitudinea constructiva a echipei de conducere si a personalului din NUCLEARMONTAJ, apropierea de clientii nostri pe toata perioada desfasurarii lucrarilor, preocuparea de a fi calificati la cele mai înalte standarde tehnologice si experienta acumulata în cadrul proiectelor internationale reprezinta principalele argumente pentru atingerea obiectivului pe care ni l-am propus.

NUCLEARMONTAJ acorda o atentie sporita pregatirii personalului sau, prin alocarea de resurse în cadrul unor programe anuale de training, gratie carora cunostintele si abilitatile practice ale specialisilor nostri sunt continuu sincronizate cu dinamica tehnologica în domeniu.

Sanatatea si siguranta celor aproape 2000 de angajati sunt elemente pentru care sunt alocate resurse speciale din cadrul bugetului total destinate ahizitionarii de echipament de protectie, sustinerii tratamentului medical si politelor de asigurare.

Calitatea lucrarilor noastre are la baza implementarea Sistemului de Management al Calitatii recunoscut de importante autoritati internationale.

NUCLEARMONTAJ este sursa serviciilor complete si partenerul ideal pentru cel mai exigent client.

  Versiune printabila