Lucrari si Santiere
Va puteti face o imagine mai completa asupra activitatii noastre urmarind o lista a celor mai importante lucrari derulate în ultimii zece ani :
Energie Nucleara
Începând cu 1984 numele NUCLEARMONTAJ a fost asociat cu toate categoriile de lucrari de montaj mecanic desfasurate la Centrala Nucleara de la Cernavoda (România). În acelasi timp, CONEL este unul dintre principalii nostri clienti pentru activitati de reparare a instalatiilor sale energetice.

Energie Conventionala
NUCLEARMONTAJ desfasoara în mod constant lucrari de reparatii generale si întretinere pentru cazane cu capacitate între 15t/h si 525t/h în cele mai importante centre urbane si industriale din România: Bucurest, CET Pallas Constanta, CET Midia; Pitesti - AUTOMOBILE DACIA, ALPROM, ROTAN, precum si CET Craiova, CET Galati si SIDEX. Unul dintre proiectele noastre importante este Centrala Termoelectrica GRIRO Bucuresti (România). Acest proiect a inclus, printre altele, lucrari de instalare a 3 cazane de abur precum si a turbinelor de 6 MW si 3 MW. In strainatate, NUCLEARMONTAJ a asigurat asistenta tehnica de specialitate si executia unor lucrari de reparatii si întretinere destinate centralelor energetice din Republica Ceha. De asemenea, NUCLEARMONTAJ a asigurat asistenta tehnica si de specialitate în cadrul lucrarilor de la centrala energetica de la Kimek Arak ( Qatar), ca subcontractant al F.FOCHI. Alte lucrari similare au mai fost executate si în Pakistan.

Industrie Chimica
NUCLEARMONTAJ a executat lucrarile de montaj ale unui evaporator de propan si a conductelor de transport la OLTCHIM Râmnicu Vâlcea ( România), cel mai mare combinat chimic din Europa de Sud Est.

Petrochimie
Ca subcontractant al SNAM PROGETTI, NUCLEARMONTAJ a asigurat personal pentru asistenta tehnica destinata lucrarilor de constructie ale rafinariei de la Bandar Abbas (Iran) si Al Shuaiba(Kuwait), iar ca subcontractant al F.FOCHI a asigurat personal calificat pentru lucrarile de constructie la mai multe proiecte apartinând Iran Petroleum Company. Proiecte similare au fost desfasurate alaturi de F.FOCHI si în Malayesia pentru Malaysia Petroleum Company.
NUCLEARMONTAJ
a asigurat personal calificat si asistenta tehnica pentru lucrarile de instalare a conductelor la rafinaria de la Zarqa ( Iordania). Colaborari similare au fost realizate in: Thailanda, Malaysia, Cehia, sau Nigeria.

Industria Cimentului
Un proiect important la care NUCLEARMONTAJ a participat in calitate de contractor pricipal a fost depozitul de cocs de petrol de la fabrica de ciment Medgidia a ROMCIM LAFARGE, desfasurat in Romania. Ca subcontractant al F.FOCHI, NUCLEARMONTAJ a asigurat personal tehnic si de executie pentru constructia fabricii de ciment de la Umm Bab Cement Plant (Qatar).

Constructii Civile si Industriale
NUCLEARMONTAJ a asigurat personal tehnic si de executie pentru lucrari de constructii civile si industriale in:
• Arabia Saudita, EAU si Qatar pentru companii din zona Golfului, cum ar fi UNIGULF MANCO;
• Qatar, ca subcontractant al SOIMI pentru instalatiile petrochimice de la Ras Laffan;
• Chile, pentru constructia celor patru observatoare astronomice aflate la 2,600 metri altitudine în masivul Cerro Paranak din Anzi care apartin Observatorului Astronomic European din Emisfera Sudica având drept client SOIMI-CHILE ANTOFAGOSTA.
• Bahamas, România si Rusia.
lucrarile de constructii navale din Italia, ca partner al SOICO SUD S.p. A - FINCANTIERI - MARGHERA.

Instalatii de Gaz si Apa.
NUCLEARMONTAJ a participat cu personal pentru asistenta tehnica si executie la realizarea proiectelor pentru instalatii de desalinizare apa în Kuwait si cazane sub presiune în EAU, ca subcontractor al companiei F.FOCHI. Alt proiect derulat de NUCLEARMONTAJ a cuprins lucrarile de montaj ale unui cazan de 240 t/h la Lyyah Power Station ( EAU) ca subcontractant al CCT- Italia.

  Versiune printabila